Qui som?

Els nostres inicis

L'any 2003 neix Caral neteja i manteniment amb un llarg recorregut en el sector de neteja després d'uns anys de servei als nostres clients ens plantegem cobrir una sèrie de serveis integrals per a una major eficàcia i comoditat als nostres clients.

Així neix al novembre del 2007 Tot Servei manteniment integral amb l'única idea de centralitzar els serveis bàsics en una sola empresa i oferir una única quota mensual.

Al setembre de 2012 ens vam plantejar obrir delegació a Gran Canària Integral De Serveis Gran Canàries amb l'objectiu de ofereix-los els nostres serveis i experiència en comunitats de propietaris ubicades a Maspalomas i Platja de l'Anglès.

L'any 2015 neix FINCA 3 S.L. Administració i manteniment de comunitats, una entitat que sorgeix de la unió de B&T assessors, empresa amb una gran experiència en l'assessorament fiscal, laboral, comptable i jurídic i Tot Servei empresa dedicada al sector del manteniment integral de comunitats de propietaris. Cobrint els serveis d'administració de finques i manteniment integral al sud de Gran Canària.

Empresa líder en manteniment integral de comunitats a la zona de Lloret de Mar.

Aquest lloc web fa servir cookies per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació | Acceptar